Liker du FORUT?

Kobler innsatsen mot vold, HIV/AIDS og alkohol

På en konferanse i Oslo tirsdag var 75 representanter fra frivillige organisasjoner og myndigheter samlet for å diskutere et nytt, men viktig og vanskelig tema

Les mer

FORUT-prosjektpartner

Prosjektpartnere er givere som bidrar med minimum kr. 12 000,- i året. Midlene blir øremerket et eget prosjekt. Kanskje du eller din bedrift har lyst til å bli prosjektpartner?

Ta kontakt for nærmere avtale på telefon 61 18 74 0061 18 74 00.

En av våre prosjektpartnere er revygruppa "Urbane Totninger". De har i mange år latt overskuddet fra siste forestilling av sitt sommershow på Kapp gå til FORUTs arbeid i Sierra Leone og Nepal. Totalt har FORUT fått over en million kroner fra gruppa - et formidabelt tilskudd! Pengene har blitt benyttet til skolebygging i Sierra Leone og til vanskeligstilte barn i Nepal.

Vinteren 2010 var Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby med på oppfølgingstur til Sierra Leone sammen med FORUT. I 2013, 2014 og 2015 ble de med til Nepal og traff både partnerorganisasjonene våre og noen av målgruppene, blant annet jentene på Balika-hjemmet.

- Det er fint å se at pengene vi samler inn blir brukt. Hvis noen lurer på om pengene virkelig kommer fram, så kan vi bekrefte det, sier Paul Håvard Østby.

Urbane totninger i nepal

 

 

Paul Håvard Østby (til venstre bak),
Gustav Nilsen og jentene på
Balika-hjemmet fant fort tonen sammen.

 

 

 

Her kan du besøke noen av prosjektpartnerne våre:


Engers lefsebakeri

Scootr
Thermo-Floor
Toten-Gruppen
Åsane Folkehøgskole
Urbane Totninger

 

 

 

 

 


 

Relaterte saker

Les flere relaterte saker

Støttet av:
Logo norad

Medlem av:
Logo innsamlingskontrollen

FORUT, Solidaritetsaksjon for utvikling Boks 300, 2803 Gjøvik, Tlf: 611 87400, Fax: 611 87401, E-post: forut@forut.no Nettredaktør: Elisabeth Bratås
FORUTs kontonummer: 72200536348

Utviklet av Tag Studio AS. Drevet med Tag Content Studio.